Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@22:38:45 GMT

سرقت از بوتیک‌ها بخشش به فقرا

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۰۹۷۶

سرقت از بوتیک‌ها بخشش به فقرا

به گزارش «تابناک»؛ مهم‌ترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (دوشنبه دهم خرداد ماه سال ۱۴۰۰) را می‌توانید در این بسته خبری مشاهده کنید.   آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»   مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به دو میلیون و ۹۱۳ هزار و ۱۳۶ تن رسید. بیشتر بخوانید
سارقان خانه مال باخته، خواهر و خواهرزاده‌های وی بودند   رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران از دستگیری اعضای باند ۶ نفره سارقان منزل خبر داد و گفت: سارقان منزل مال باخته، ۲ خواهر و خواهرزاده‌های وی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید
کشف ۶ کیلو هروئین در خودروی سواری   جانشین پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از کشف ۶ کیلو و ۳۵۰ گرم هروئین از یک دستگاه خودروی سواری در برزگراه "آزادگان " خبر داد. بیشتر بخوانید
نقض حکم شلاق و تبعید پزشک متخصص   حکم شلاق و تبعید یک پزشک متخصص که متهم است به دختری جوان تعرض کرده از سوی دیوان عالی کشور نقض شد و قرار بود متهم دوباره محاکمه شود، اما به‌دلیل ابتلای وی به کرونا جلسه دادگاه به تعویق افتاد. بیشتر بخوانید
دزد سابقه دار به زندان بازگشت   سارق سابقه دار منزل دوباره راهی زندان شد. بیشتر بخوانید
اتصال برق هتل را به آتش کشید   اتصال سیم برق کولر یک هتل در اهواز باعث آتش‌سوزی در طبقه چهارم این ساختمان شد. بیشتر بخوانید
زورگیری با سنگ!   هونداسوارانی که دست به گوشی قاپی می‌زدند در حالی با هوشیاری نیرو‌های گشت کلانتری سجاد مشهد دستگیر شدند که به زورگیری با سنگ! نیز اعتراف کردند. بیشتر بخوانید
سرقت از بوتیک‌ها بخشش به فقرا   سه خواهر بعد از سرقت لباس‌های گرانقیمت از بوتیک‌های تهران، لباس‌های قبلی خود را به فقرا می‌بخشیدند. بیشتر بخوانید   توصیه پلیسی:   اپلیکیشن‌های دوست‌یابی

برابر پایش مرکز رصد و پیشگیری سایبری این پلیس در فضای مجازی، اخیرا تولید و استفاده از اپلیکیشن‌هایی با عناوین دوستیابی، همسریابی و ... رشدی قارچ گونه در میان مردم به ویژه جوانان و نوجوانان دارد که متاسفانه در حال گسترش است. این اپلیکیشن‌ها که اغلب فاقد مجوز هستند در مارکت‌های مختلفی مانند Google Play منتشر شده‌اند و بعضا نیز آمار تعداد بارگیری آن‌ها از ۵۰ هزار تا یک میلیون مورد است. پس از نصب اپلیکیشن در همان بدو ورود مشاهده می‌شود کاربر دیگری با تصویری اغوا کننده و جعلی به قصد دوستی سعی در ارسال پیام و ارتباط گیری دارد.

در ادامه این فرآیند، اپلیکیشن مذکور که تبادل پیام را از قبل بسته است اعلام می‌کند برای ارسال پیام و برقراری ارتباط به طور کامل لازم است تا کاربر اقدام به پرداخت مبلغی کند از این رو پس از پرداخت وجه، کاربر مذکور متوجه می‌شود که پیام دهنده جعلی بوده است. این قبیل اپلیکیشن‌ها علاوه بر ترویج فساد اخلاقی و کلاهبرداری‌های گسترده، با توجه به مجوز‌هایی که هنگام نصب از سیستم عامل می‌گیرند به راحتی می‌توانند پیامک‌های دریافتی را نیز سرقت کنند که این دسترسی امکان ورود صاحبان اپلیکیشن‌ها به سایر شبکه‌های اجتماعی و یا حتی حساب بانکی اینترنتی کاربران را با توجه به امکان سرقت کد احراز هویت و یا رمز پویا فراهم می‌آورد.

بر اساس بررسی‌های به عمل آمده تاکنون افرادی از این طریق پول خود را از دست داده‌اند و با توجه به آمار بالای بارگیری آن‌ها تاکنون میلیارد‌ها تومان از مردم کلاهبرداری شده است. به خانواده ها، جوانان و نوجوانان عزیز توصیه می‌کنیم از نصب این قبیل اپلیکیشن‌ها که هویت، دارایی و سلامت آنان را تهدید می‌کند، اکیدا خودداری کنند.  

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 محسن رضایی اکبر کمیجانی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بسته حوادث ویروس کرونا حوادث دوشنبه 10خرداد انتخابات 1400 محسن رضایی اکبر کمیجانی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیشتر بخوانید اپلیکیشن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۰۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند

بر اساس نظرسنجی رویترز/ ایپسوس که همزمان با نزدیک‌تر شدن واشنگتن به ممنوعیت احتمالی اپلیکیشن ویدئویی چینی تیک‌تاک، انجام شد، اکثر آمریکایی‌ها معتقدند که چین از تیک‌تاک برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی آمریکا، استفاده می‌کند.

به گزارش ایسنا، حدود ۵۸ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی دو روزه که روز سه‌شنبه پایان یافت، با این گفته موافق بودند که دولت چین از تیک‌تاک که متعلق به شرکت چینی بایت دنس است برای «تاثیرگذاری بر افکار عمومی آمریکا» استفاده می‌کند. حدود ۱۳ درصد مخالف بودند و بقیه مطمئن نبودند یا به این سؤال پاسخ ندادند. جمهوری‌خواهان بیشتر از دموکرات‌ها تصور می‌کردند که چین از این اپلیکیشن برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی آمریکا، استفاده می‌کند.

اما تیک‌تاک می‌گوید بیش از ۱.۵ میلیارد دلار برای اقدامات مربوط به امنیت داده‌ها، هزینه کرده است و داده‌های ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی خود را با دولت چین به اشتراک نمی گذارد. این شرکت سال گذشته به کنگره اعلام کرد به درخواست دولت چین، محتوایی را تبلیغ یا حذف نمی‌کند.

جو بایدن، رئیس جمهور دموکرات آمریکا، هفته گذشته قانونی را امضا کرد که به بایت دنس، ۲۷۰ روز فرصت می دهد تا دارایی‌های تیک‌تاک در ایالات متحده را واگذار کند؛ در غیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

تیک‌تاک اعلام کرده که این ممنوعیت را به عنوان نقض حمایت از آزادی بیان مندرج در متمم اول قانون اساسی آمریکا، به چالش خواهد کشید و انتظار می‌رود کاربران تیک‌تاک هم به اقدامات حقوقی متوسل شوند. یک قاضی آمریکایی در مونتانا در نوامبر گذشته، با استناد به نگرانی‌های مربوط به آزادی بیان، مانع اجرای فرمان ممنوعیت ایالتی تیک‌تاک شد.

نظرسنجی رویترز/ایپسوس نشان داد ۵۰ درصد از آمریکایی‌ها از ممنوعیت تیک‌تاک حمایت می‌کنند، در حالی که ۳۲ درصد با ممنوعیت آن مخالف بودند و بقیه مطمئن نیستند. در این نظرسنجی، فقط از بزرگسالان آمریکایی پرسش شد و دیدگاه افراد زیر ۱۸ سال را که بخش قابل توجهی از کاربران تیک‌تاک را در آمریکا تشکیل می‌دهند، منعکس نکرد. حدود ۶ نفر از هر ۱۰ شرکت کننده ۴۰ سال به بالا در این نظرسنجی، از ممنوعیت تیک‌تاک حمایت کردند، در حالی که حدود ۴ نفر از هر ۱۰ نفر، در سن ۱۸ تا ۳۹ سال بودند.

نتایج این نظرسنجی نشان داد که ۴۶ درصد از آمریکایی‌ها با این گفته موافق بودند که چین از این اپلیکیشن ویدئویی، برای جاسوسی از شهروندان آمریکایی استفاده می‌کند؛ ادعایی که پکن آن را رد کرده است.

این اپلیکیشن در آمریکا در همه جا استفاده می‌شود. حتی ستاد انتخابی بایدن از تیک‌تاک به عنوان ابزاری برای جلب نظر رای دهندگان در آستانه انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر استفاده می‌کند. رقیب بایدن، دونالد ترامپ جمهوریخواه که از ممنوعیت احتمالی تیک‌تاک انتقاد کرده و مالک حداکثری شرکتی است که برنامه شبکه اجتماعی «تروث سوشال» او را اداره می‌کند، به تیک‌تاک نپیوسته است.

از نظر اکثریت آمریکایی‌ها (۶۰ درصد)، استفاده نامزدهای سیاسی آمریکا از تیک‌تاک برای تبلیغات انتخاباتی، نامناسب است.

امضای بایدن، ضرب الاجل ۱۹ ژانویه را برای فروش تعیین کرده است که یک روز قبل از پایان دوره ریاست جمهوری او است اما اگر تشخیص دهد که بایت دنس در مذاکرات برای فروش تیک‌تاک در حال پیشرفت است، می‌تواند این مهلت را تا سه ماه دیگر تمدید کند.

بر اساس گزارش رویترز، این نظرسنجی که به صورت آنلاین انجام شد، پاسخ‌های ۱۰۲۲ بزرگسال آمریکایی را در سراسر آمریکا جمع‌آوری کرد و دارای حاشیه خطای حدود سه درصد بود.

دیگر خبرها

  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • بزرگترین خدمت و جهاد خدمت به مردم است
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • سابقه نامزدهای انتخابی را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید